Kodikas keittiö

maanantai 18. kesäkuuta 2018


Kaksi vuotta sitten tuli remontoitua keittiö, wc ja olohuone pika vauhtia. Aikaa ei ollut kuin reilu kuukausi ja koti oli saatava sellaiseen kuntoon, että pystyin muuttamaan eläimieni kanssa ilman, että loukkaisivat itsensä remontin keskellä. Vaikka suurin osa päätöksistä on edelleen sellaisia mihin olen tyytyväinen, muutamaa pientä yksityiskohtaa olen hionut näiden vuosien aikana ja koti muuttuu koko ajan enemmän minun näköisekseni.


Alusta asti on tuntunut siltä, että keittiö on jotenkin kolkko. En saanut siihen kaipaamaani kodikkuutta. Yritin siirtää pöydän keskelle keittiöö jotta kaikki huonekalut eivät ole seiniä pitkin. Ei toiminut. Käänsin pöytää joka suuntaa ja se ei millään istunut keittiöön kuten halusin. Pöydällä on tunnearvoa, sillä veljeni teki sen minulle edelliseen kotiini. En millään olisi halunnut sitä vaihtaa, mutta ymmräsin, että se ei vain sopinut tämän hetkiseen suunnitelmaani. Tästä löydät keittiöstä vanhempia kuvia.
Löysin Tori.fi pyöreän valkoisen pöydän ja sukulaisilta räsymattoja. Matot eivät väritykseltään ole aivan sitä mitä hain, mutta ne kelpaavat hyvin siihen asti, että löydän lisää mattoja. Koirataloudessa kun mattoja saa pestä suht usein, niin olisi hyvä olla vähän varamattojakin. Torista löytyi myös ihana valkoinen lautashylly keittiön seinälle. Näillä pienillä muutoksilla keittiöni sai kaipaamaani kodikkuutta, ja koti tuntuu niin paljon valoisammalta ja raikkaammalta. Vanha pöytä päätyi vintille, sitä en raaski myydä. Josko se vielä päätyy takaisin keittiöön, sitä ei koskaan tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti