Puu kaatuu!

maanantai 20. kesäkuuta 2016


Lauantai aamu alkoi puun kaadolla. Pihan kymmenkunta isoa koivua saivat lähteä, jotta ilta-aurinko pääsee paistamaan myös talolle. Takapiha oli erittäin pimea ja synkkä, mutta puiden lähdettyä valo tulvi ihanasti koko pihalle. Ehkä hyttysetkin vähän vähenisi, sekä nurmikko alkaisi kunnolla kasvamaan. Tämä alue tullaan aidoittamaan, jotta koirat saavat oman alueen pihasta.
Jälkeen
Koivut olivat sopivasti kallellaan taloa kohti, lisäksi sähköjohtoja meni lähellä. Tämän takia työn hoiti kokenut metsuri, jotta vahingolta vältyttiin. Hän kaatoi puut, ja karsi ja paloitteli myös kaiken valmiiksi. Parissa tunnissa työ oli tehty, ja nyt jää minun hommaksi tehdä puista klapeja talvea varten. Suosittelen lämpimästi hankkimaan hyvän metsurin, mikäli tarkoituksena on kaataa usemapi pahassa paikassa oleva puu. Työ tehdään nopeasti, sekä ammattitaitoisesti. Itse jos olisin tämän homman aloitanut, tuskin olisi vieläkään valmista, ja todennäköisesti talon katossa olisi reikä.


1 kommentti:

  1. Me ensin tuumittiin, että itse saataisiin puut kaadettua moottorisahalla mutta kaatosuunnnat ovat sen verran haastavia että pitää metsuri kutsua paikalle. Mekin haluttiin valoisuutta pihaan niin sen takia muutaman koivu kaadetaan pois.

    VastaaPoista