Uutta ja Vanhaa

maanantai 12. syyskuuta 2016



Remonttia on nyt jatkunut melko tasan 3kk, ja vaikka paljon on saatu tehtyä, ei vielä yhtään huonetta ole kokonaan tehty valmiiksi. Nyt sain olohuoneen yhden nurkan kuntoon, ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
Kaikki lähti siitä kun olohuoneen ja makuuhuoneen väliin jäi tyhjä "kuollut nurkka", johon ei leveyden puolesta mahdu juuri mitään isoa. Onneksi Jyskiin tuli juuri tarjoukseen Alum-sivupöytä, joka oli juuri sitä mitä etsinkin. Samalla löytyi paikka, kirpputorilta löydetylle ihanalle maalaisromanttiselle peilille. Habitare messuilta löydetyt pallovalot sopivat peilin kanssa, ja vielä kun lisäsi ruusuja, ja muuta pientä somistetta, niin kokonaisuus on valmis. 
Se että saa jotain kunnolla valmiiksi, piristää mieltä kaiken tämän kaaoksen   keskellä. Tästä on hyvä jatkaa huone kerrallaan, jotta kokonaisuus alkaa pikku hiljaa hahmottumaan. Tyylillisesti haen maalaisromanttista, pehmeillä väreillä sisustettua kotia. Ei kuitenkaan mitään liian ylenpalttista, sillä makuni on loppupeleissä aika pelkistetty. Pihatyöt vievät tässä kohtaa suurimman osan ajasta, kun uhkaavasti tuo talvi alkaa kolkuttelemaan nurkan takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti